مسابقات تکواندو قهرمانی 2013 جهان- پائوبلا مکزیک
پایان 8 سال انتظار؛ مستعان صاحب نشان نقره شد

شناسه خبر: 2272 سه شنبه 25 تير 1392 - 06:39
|
هادی مستعان نماینده شایسته تکواندو کشورمان که با 5 پیروزی متوالی سر از فینال وزن دوم مسابقات جهانی در آورد، در آخرین مبارزه و در یک رقابت نزدیک و دیدنی با اختلاف یک امتیاز مغلوب تکواندوکار کره جنوبی شد و به نشان نقره دست یافت.
هادی مستعان نماینده شایسته تکواندو کشورمان که با 5 پیروزی متوالی سر از فینال وزن دوم مسابقات جهانی در آورد، در آخرین مبارزه و در یک رقابت نزدیک و دیدنی با اختلاف یک امتیاز مغلوب تکواندوکار کره جنوبی شد و به نشان نقره دست یافت.
به گزارش سایت فدراسیون تکواندو؛ هادی مستعان که در بيست و يكمين دوره مسابقات تكواندو قهرماني جهان کارش را با پیروزی یک بر صفر برابر تکواندوکار آذربایجان آغاز کرده بود، در ادامه راه 11 بر 3 حریف خود از هندوراس را شکست داد، سپس 7بر 6 "ژائو شیای" از چین رفت را مغلوب کرد.
در یک چهارم نهایی مستعان موفق شد "هاینر اویدو" از کاستاریکا را با حساب 12 بر 9 از سد راه بردارد. در نیمه نهایی هم او توانست حریف برزیلی اش را در راند طلایی شکست دهد و سر از فینال درآورد.
بر اساس این گزارش، نماینده وزن دوم تکواندوکشورمان در آخرین مبارزه به مصاف "چا تائه مون" از کره جنوبی رفت، تکواندوکار 22 ساله ای که در رقابتهای جهانی دانشجویان در سال 2012 بر سکوی اول ایستاده بود.
مبارزه این دو میلی متری پیش می رفت تا در نهایت حریف کره ای موفق شد با نتیجه 9 بر 8 صاحب برتری شود و به مدال طلا دست یابد.
مستعان در شرایطی توانست در نخستین روز مسابقات تکواندو قهرمانی جهان بر سکوی دوم بایستد و نشان نقره را به گردن آویزد که تکواندو ایران بعد از جهانی 2005 مادرید که بهزاد خداداد صاحب نشان نقره شده بود، در 8 سال اخیر نتوانسته نماینده خود در این وزن را روی یکی از سکوهای جهانی ببیند.
نکته حایز اهمیت در مورد مبارزات وزن دوم مسابقات جهانی اینکه "رویی پدرو برانگانکا" نایب قهرمان دوره گذشته مسابقات جهانی از پرتغال" و اسکار لوییس موندز، دارنده نشان برنز المپیک 2012 از کلمبیا نفرات سرشناسی بودند که در گروه مستعان قرار داشتند اما با شکست مقابل حریفان چینی و برزیلی از گردونه رقابتها حذف شدند. در این وزن تکواندوکاران مکزیک و برزیل مشترکاً بر سکوی سوم ایستادند و نشان برنز گرفتند.

بیست و یکمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی جهان که با حضور 872 ورزشكار مرد و زن از 134 كشور از روز گذشته (دوشنبه) در سالن تازه تاسيس "سنتر اكس پوزيتور" شهر پائوبلا مكزيك آغاز شده امروز با برگزاری مبارزات وزن پنجم پی گیری می شود که طی آن مسعود حجی زواره کاپیتان تیم ملی تکواندو کشورمان به روی شیاپچانگ می رود.
تيم ملي تكواندو كشورمان با 8 ورزشكار در بخش مردان و 4 ورزشكار در بخش زنان در اين رقابتها حضور دارد.
|