با اشاره به آغاز مبارزات وزن دوم جهانی 2013 مکزیک؛
خداداد: اگر مستعان هیچ حریفی را دست کم نگیرد به سکو می رسد


شناسه خبر: 2238 دوشنبه 24 تير 1392 - 09:05
|
بهزاد خداداد، دارنده سه نشان طلا و نقره در رقابتهای جهانی در سالهای 2001، 2003 و 2005 جهان معتقد است هادی مستعان به عنوان نخستین تکواندوکاری که در رقابتهای جهانی مکزیک امروز باید به روی شیاپچانگ برود،
بهزاد خداداد، دارنده سه نشان طلا و نقره در رقابتهای جهانی در سالهای 2001، 2003 و 2005 معتقد است هادی مستعان به عنوان نخستین تکواندوکاری که در رقابتهای جهانی مکزیک امروز باید به روی شیاپچانگ برود، بار روانی زیادی را مجبور است تحمل کند، اما او بازیکن کم تجربه ای نیست و براحتی می تواند این فشار را خنثی کند.
به گزارش سایت فدراسیون تکواندو؛ خداداد که خود در وزن دوم طی چهار دوره مسابقات جهانی را تجربه کرده، در مورد مبارزات وزن دوم می گوید: با توجه به این که 58 کیلو گرم وزن المپیکی است، مبارزاتش همواره کیفیت بالایی دارد و بهترین های جهان در این وزن حضور دارند و باید در انتظار بازیهای سختی باشیم، اما فراموش نکنیم که هادی مستعان هم بازیکن باکیفیتی است که بسیار هوشمندانه مبارزه می کند و بخوبی می داند از داشته های تکنیکی و تاکتیکی خود چگونه بهره برد. من مطمئن اگر هادی بدرستی هدایت شود او می تواند خود را به سکو برساند. مدال آوری مستعان در اولین روز بازیهای جهانی نقش مهمی در موفقیت سایر بچه ها در روزهای آتی خواهد داشت.
قهرمان جهان در سال 2001 در مورد حریفانی که مستعان باید با آنها در مراحل ابتدایی مبارزه کند، گفت: من می گویم یک تکواندوکاری که مدال می خواهد اصلاً نباید به قرعه فکر کند. مستعان فقط و فقط باید به این نکته توجه داشته باشد که هیچ حریفی را دست کم نگیرد، حتی بازیکنی که هیچ عنوان و مقامی ندارد. متاسفانه در طول سالهای گذشته در رقابتهای قاره ای وجهانی اکثر بچه ها بجای اینکه از حریفان اصلی خود ضربه بخورند در مقابل تکواندوکاری ناکام ماندند که پیشینه روشنی در کارنامه شان دیده نمی شد.
خداداد در مورد حریفان مستعان در جهانی مکزیک گفت: حریف آذربایجانی که در دور اول باید مستعان باید با او مبارزه کند، تکواندوکار باهوشی است اما در حد و اندازه ای نیست که بتواند از سد مستعان عبور کند.
تکواندوکار جوان صربستانی را نمی شناسم ولی برانگانکا پرتغالی که دوره قبل بر سکوی دوم جهان ایستاد، تکواندوکار خوش استیلی است که قد وقامت خوبی دارد اما در مقابل مستعانی که از نظر روحی و ذهنی آماده باشد توان مقابله را نخواهد داشت. فراموش نکنیم مستعان یکی از معدود تکواندوکاران جهان است که موفق شده خوئل گونزالس بولینا قهرمان المپیک و دارنده 2 طلای جهان از اسپانیا را در در فینال یونیورسیاد دانشجویی براحتی شکست دهد ومانع حضور او در فینال وزن دوم شود.
نایب قهرمان جهان در خاتمه گفت: برای موفقیت هادی مستعان و تک تک بچه ها دعا می کنم.
|